Terms and Conditions

Handelsbetingelser, Cookies og Persondatapolitik

Vilkår.
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle køb/tilmeldinger fra PDC-Nordic.tv.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og PDC-Nordic.tv.

Generelle oplysninger.
Juridisk navn: PDC Nordic & Baltic
CVR. nr.: 36538171
Adresse: Roholmsvej 17, 2620 Albertslund
E-mailadresse: info@pdc-nordic.tv
Telefonnummer: +45 60 54 51 80
PDC-Nordic & Baltic: Etableringsår: 2015

Betaling.
På denne site kan du bestille dine varer online og betale via bankoverførsel (forudbetaling er ikke dækket af indsigelsesordningen), faktura fra ved at anvende et af følgende kort:
– VISA/Dankort
– VISA
– VISA Electron
– Mastercard

Der tages ikke gebyr ved brug af betalingskort hos PDC-Nordic.tv
Betaling vil først blive trukket fra købers kort 30 dage før det tilmeldte event
Bankoverførsel skal ske til Danske Bank:
Bank Account Number (IBAN): DK7830003409336833
BIC/SWIFT: DABADKKK
Registration number: 3409
Account Number: 11643620

Alle priser i PDC-Nordic.tv er i euro og inkl. moms.

Levering.
Levering af varer fra PDC-Nordic & Baltic anses for sket, når forbrugeren har deltaget i det købte event.

Fortrydelsesfristen udløber 8 dage før den dag du deltager i det købte event.

Tilbagebetaling af købsbeløbet.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig. Vi gennemfører altid en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Hvis du fortryder købet, skal besked gives til:
PDC-Nordic & Baltic
info@pdc-nordic.tv
Roholmsvej 17
2620 Albertslund

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Når du handler på PDC Nordic.tv, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamation sendes til:
PDC-Nordic & Baltic
Roholmsvej 17
2620 Albertslund

Vi har brug for følgende information, når du reklamerer til os:
Inkluder en ordrebekræftelse hvorpå du beskriver fejlen/manglen.
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på PDC-Nordic & Baltic, har vi brug for følgende ikke-personfølsomme oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og forbedre din købsoplevelse hos os.

Personoplysningerne registreres hos PDC-Nordic & Baltic og opbevares i fem år jvf bogføringsloven, hvorefter oplysningerne kan slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål, og overholder gældende EU-lovgivning for databehandling.

Disse databehandlere kan have fuld eller delvis adgang til dine data:

  • unoeuro.com (webshop-platform). Dine oplysninger lagres på Unoeuro.com servere.
  • Mailchimp (nyhedsbrev-platform). Såfremt du har givet samtykke for tilmelding til vores nyhedsbrev, så vil dit navn, e-mail samt data om køb lagres hos Mailchimp.
  • Addwish (søgemaskine og anbefaling af produkter). Såfremt at du har afgivet samtykke for tilmelding til nyhedsbrev, så vil Addwish have adgang til navn og email som kan forbedre din købsoplevelse i vores shop
  • Trustpilot (indsamling af anmeldelser). Navn samt e-mail anvendes af Trustpilot til at indhente forespørgslen om anmeldelser. En service du kan framelde dig til enhver tid.
  • Fakturaservice (EAN-fakturering). Ved køb på EAN-faktura så overføres og lagres dine data hos Fakturaservice.dk
  • Google (analyse). Google analyse-værktøjer hjælper os til at forstå og optimere vores hjemmeside. Data om køb lagres hos Google.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle ansatte hos PDC-Nordic & Baltic har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på PDC-Nordic & Baltic er Michael Frydendahl.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret (med undtagelse af evt password). Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Da password til din konto er krypteret, så kan vi ikke oplyse dette ved henvendelse. Du kan benytte vores “glemt password”-funktion på check-out siden og lave et nyt password.

Oplysninger afgivet til PDC-Nordic & Baltic videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@PDC-Nordic.tv

Klageadgang.
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@PDC-Nordic.tv. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@PDC-Nordic.tv.

Cookies.
På PDC-Nordic.tv anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvorledes afhænger af din browser.

Børn og unge under 18 år.
Du skal være fyldt 18 år for at handle på PDC-Nordic.tv – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Logstatistik.
Vi bruger en logstatistik på PDC-Nordic.tv hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere PDC-Nordic.tv.

Vi bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores hjemmeside vises korrekt i din browser. Klikker på et link på PDC-Nordic.tv, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

General information om brugen af cookies på denne hjemmeside.

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du samtidig at siden bruger cookies.

Hvad er cookies?
Cookies er små tekstfiler, der gemmes i din browser, som gør at vi kan se at din computer, smartphone, iPad eller lignende har besøgt denne hjemmeside.
Disse cookies har forskellige formål og kan eksempelvis bruges til at huske præferencer og føre statistik over besøgende på denne hjemmeside.

Læs mere om cookies regler: KLIK HER

Oversigt over hjemmesidens brug af cookies.

Nødvendige cookies.
Visse typer cookies er nødvendige for at kunne levere f.eks. tjenester som du har anmodet om. Det kan eksempelvis være et kundelogin.

Cookies til dine præferencer.
Disse typer cookies skal sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse af vores hjemmeside. Cookies husker din navigation på siden, valg i bokse og lignende. Ingen af disse informationer kan personligt identificere dig.

Cookies for optimering og drift.
Disse typer cookies anvendes eksempelvis til at samle statistik om trafik til og fra hjemmesiden. Kun i begrænset omfang kan disse data identificere dig som bruger. Der bliver dog ikke gemt eller gjort brug af disse data og vi deler heller IKKE disse data med 3. part.

Dataene anvendes bland andet i forbindelse med brugen af Google Analytics, Meta Trafik eller andre typer analyseprogrammer. Disse oplysninger går til servere, som kan være placeret i Danmark og i udlandet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: KLIK HER

Sådan afviser du cookies.
Ved at ændre indstillingerne i din browser, kan du afvise cookies på din computer. Hvordan du ændrer indstillingerne i din browser afhænger af, hvilken browser du anvender. Vælger du at indstille din browser, så du ikke modtager cookies, skal du være opmærksom på, at du kan gå glip af funktioner og lignende på hjemmesiden, som i så fald ikke vil fungere.

Sådan sletter du dine cookies.
Har du tidligere accepteret cookies, kan disse også slettes igen. Dette gøres i indstillingerne på din webbrowser.

Fjern cookiefiler i Microsoft Edge: LÆS HER
Fjern cookiefiler i Internet Explorer: LÆS HER
Fjern cookiefiler i Chrome: LÆS HER
Fjern cookiefiler i Mozilla: LÆS HER
Fjern cookiefiler i Opera: LÆS HER
Fjern cookiefiler i Safari: LÆS HER
Fjern cookiefiler i Flash cookies: LÆS HER
Fjern cookiefiler i Apple produkter: LÆS HER

Med venlig hilsen
PDC-Nordic.tv
Michael Frydendahl

News

Dec 14 2019 Darius Labanauskas takes on the stage at Ally Pally today

The World Darts Championship started yesterday and today Darius Labanauskas will be in action. The biggest event of the year, the World Darts Championship, started

Nov 26 2019 Madars Razma on Ally Pally draw: “I will go and fight!”

Madars Razma has been drawn up against Harry Ward at the World Darts Championship. The draw for the PDC World Darts Championship 2020 was made

Nov 25 2019 Nordic Darts Masters joins World Series circuit

A second new destination for the World Series of Darts has been confirmed for 2020, with the Nordic Darts Masters to be held at Forum

Nov 25 2019 Michael van Gerwen won Players Championship Finals once again

For the fifth time in his career, Michael van Gerwen won the Players Championship Finals yesterday. Looking at the form, it must be considered that

Nov 24 2019 Last day of the Players Championship Finals

The Players Championship Finals last day stands before us and some amazing quarter-finals await. Yesterday, 32 players were made into eight as both the second

Nov 22 2019 Labanauskas continues his run in the Players Championship Finals

It's the second day of the Players Championship Finals and we must have found the quarterfinals. The first round of the Players Championship made it

Nov 22 2019 Darius Labanauskas in the field for Players Championship Finals

Players Championship Finals takes off today and Darius Labanauskas will go on stage. It is time for the Players Championship Finals. The last tournament before

Nov 20 2019 Statement about the missing ET3 qualifier

The qualification for the European Tour 3 will not be held, as the new European calender has made it impossible. Many have asked about the

Nov 18 2019 PDCNB Pro Tour calender 2020

The PDC Nordic & Baltic Pro Tour calender for 2020 is here.  Many have asked, and now it is here: The PDC Nordic & Baltic

Nov 03 2019 Madars Razma won the PDCNB Pro Tour overall

Madars Razma is the overall winner of the PDCNB Pro Tour after the weekend in Latvia. The weekend in Latvia has ended, and so there